[People’s Bank of China] Naast augustus, Tibet Autonome regio Parkeercène overschrijdt Trading Volume 17 miljoen yuan

[People’s Bank of China] Naast augustus, Tibet Autonome regio Parkeercène overschrijdt Trading Volume 17 miljoen yuan

  Mobiele telefoon betaalapparatuur in de bus van Lhasa.

  Met de vooruitgang van urbanisatie wordt de verkeersdruk in de stad groter en groter, en "Rijden van moeilijke" "parkeren is moeilijk" steeds hoog.

Vanaf 2020 heeft het hele gebied autovervoertuigen, terwijl het aantal voertuigen in het hele land slechts een auto heeft.

Om de verkeersdruk van ons district te verlichten, is de verkeersreizen handiger, meer dan 100 grote parkeerplaatsen in het hele district realiseren "gratis parkeren", door automatische identificatie van kentekenplaten, automatische lift, automatische aftrekbetalingen, om te verlichten Parkeerplaatsen stoppen in de mond. De persoon die de leiding heeft over de genoemde Lhasa, zei dat om de verkeersdruk in onze wijk te verlichten, het verkeer reizen gemakkelijker heeft gemaakt. In 2018 is Lhasa City een nationaal mobiel betalingsgemak tot de stad en de mensen in Lhasa zal "Cloud Flash" promoten. App is de kern en de hoogwaardige synergie van allerlei mobiele betalingsproducten in overeenstemming met de verenigde normen van het bankwezen, diepe ploegverkeer reizen, optimaliseren de hervorming van de mobiele betalingen, actief pleiten Groene reizen, mobiele betaling helpt "Smart City" -constructieresultaten, "Moeilijkheden" "Parkeren is moeilijk" probleem is effectief verbeterd.

  De verslaggever leerde dat, vanaf nu, 672 busvoertuigen in de stad Lhasa, Changdu, Shigatse, Shannan City, NAQUE CITAI de renovatie van betaalterminals, ondersteuning "Cloud Flash" Scancode, Mobiele telefoon Flash-betaling, bankkaartkrediet, , enzovoort. Tegelijkertijd zijn de mensen in Lhasa ook vertakt via "Lhasa City Bus Mobile Phone Flash-betaling en een Penny" "Social Security Card, een Penny", "Electronic Social Security Card, One Corner, neem de auto", enz. Actief pleiten voor groene reizen, verlicht het probleem "rijden" in onze wijk.

Van januari tot 20 januari 2001 was het openbaar vervoer van het hele district meer dan 10.000 yuan, en de activiteiten waren 11,7 miljoen yuan.

  Bovendien realiseert meer dan 100 grote parkeerplaatsen in de hele regio "geen inductieve parking", door automatische identificatie van kentekenplaten, automatische lift, automatische aftrekbetalingen, om het probleem van drukblokkering op de parkeerplaats te verlichten, alles "moeilijk" te verlichten in onze districtsvraag.

Van januari tot en met augustus 2021 waren er 10.000 parkeerscènes in het gebied, en het transactiebedrag was 10.000 yuan. De persoon die verantwoordelijk is voor de mensen in Lhasa, zei de volgende stap, het voetganger van Lhasa-medium zal geleidelijk het intelligente niveau van de Tibet-toeristische scène verbeteren, geleidelijk promoten van borstelbetaling, online aankoop, het scannen van de code, één gezicht Toerisme scène-betalingsservice intelligent Service; Blijf de digitale servicemogelijkheden van medische, scholen, enz. Versterking van de constructie van de conventionele scène, bevordert de werkervaring van bestaande projecten, zodat de afgelegen gebieden van het land ook kunnen genieten van moderne betalingsresultaten.

(Tekst / Reporter Wang Jingtu / Reporter Central Jin Zhuo MA) (Editor: Owing Zhuo Qi, Wu Yuren) Delen Laat meer mensen zien.