"Nieuwe Taiwan-serie" kan niet worden vergeten

"Nieuwe Taiwan-serie" kan niet worden vergeten

  Onlangs, in de 65e verjaardag van de oprichting van de Taiwan-democratische autonome azag, de herinnering aan memorandum van de centrale openingsstudies van Taiwan, betrapte Wu Yimei de aandacht van de verslaggever. In een interview introduceerde WU Yi-steenkool de oprichting van de oprichting van de "New Taiwan-serie" van de Taiwan Menda-publicatie. Hong Kong gepubliceerd in juli 1947, de patriot van "2 · 28" opstand in Taiwan, Xie Xuehong, Yang Kehuang, Su Xin, Zhou Ming en anderen, Cheng Hong Kong van Xiamen en Shanghai.

In die tijd heeft Zhang Zhiyi, de secretaris van het Shanghai Bureau of Shanghai Bureau, de beslissing van de CCP naar Xie Xuehong gebracht: "Feiying (Xie Xuehong) is hier om de oproep voor de Taiwan-mensen te bellen en een Taiwan-groep op te zetten in Hong Kong rechtstreeks onderworpen aan het leiderschap van het CPC Shanghai-bureau. ".

  Xie Xuehong nam actief contact op met de democratische mensen in Hong Kong in overeenstemming met de instructies van het CPC Shanghai Bureau, en bezocht de oprichter van de revolutie van het volk, hij Xiang Ding, Chen Qi, Cai Ting, etc., kreeg hun enthousiasme. Li Ji-Shenzhen aanbevolen ook Xie Xuehong en anderen om de beroemde Taiwanese Hilhouette Tesraries in Hong Kong te behouden.

Xie Xuehong en de Zhuang Xiquan, Liu Xue, en een groep Taiwan-revolutie, vormden gezamenlijk een taiwan-kwestie, het verkennen van de Taiwan-tijden, die het worstelen van de samenvatting van het continent bevorderen.

  Het onderzoek van Taiwan zal in september 1947 een nieuw Taiwan-uitgeverij instellen in september 1947, een nieuwe Taiwan-uitgeverij (aangeduid als "New Taiwan-cluster" in september 1947. Yang Kehuang, SU Xinshi-redactionele en hoofdpen, en het adres van de sociale netwerk is geselecteerd op de 3e verdieping van de Xiying Street, Hong Kong, Zhuang Xiquan, Liu Xue en Zhou Ming, enz. Op 12 november 1947 werd de Taiwan-democratische autonome unie officieel vastgesteld, en "Cluster" is ook een publicatie van Taiwan Union geworden. SU XIN, Zhou Ming en Xia Yan, die in het geheim Taiwan bezorgde en deelnam aan het werk "Bang Journal", Zhuang Xiquan en Xia Yan twee mensen hielpen "Cluster".

Zhuang Xiquan overhandigde de 2000 Hong Kong-dollar gedoneerd door Nanyang Chen Jiage aan "Congjun" om een ??publicatievergoeding te maken, en het manuscript Xia Yan keek persoonlijk.

  "Clusters" passeert verschillende kanalen naar Taiwan, zoals e-mail aan bedrijven, handel, instellingen, enz.; Extuse. Taiwan Underground Party heeft de politieke opvattingen en het revolutionaire concept van "Congjun" onderschreven, en het cluster had een positieve impact op Taiwan-mensen. "Cluster" tegen de autoriteiten van Taiwan, die de Democratische autonomie van Taiwan pleiten, waardoor Taiwanese mensen resoneren, waardoor paniek van de Taiwan-autoriteiten het verbod op "cluster" veroorzaakt.

Desalniettemin adopteert het Taiji-volk in Hong Kong nog steeds een verscheidenheid aan kanalen, zodat het tijdschrift stiekem is verspreid in het eiland.

  "Cluster" gepubliceerd in totaal 6 (geen periode), en in maart 1949 werd het werk van Hong Kong voltooid, en de editor werd officieel opgeschort na Beijing. "Cluster" is de historische getuigenis van de vroege revolutionaire activiteiten van Taiwan. Uit de oprichting van de oprichting van Taiwan Bondgenootschap van de "Congjun" heeft het het enthousiasme en hulp van de Communistische Partij van China ontvangen, en het ondersteunt ook de ondersteuning van patriottische Democraten en Overseas Chinese. Proeven vooruitgang op het vasteland van het moederland en de positieve reactie van het Chinese ondergrondse feest in Taiwan. Hoewel de Taiwanische Unie en de "cabine" slechts twee jaar of zo in Hong Kong hebben, heeft de politieke propositie van deze tijd de Taiwan-mensen en het buitenlandse Chinezen veroorzaakt.