"Opslaan" in de stad van vier ziekenhuizen in uw zijde, eerste hulpvaardigheden en medicatie Gemeenschappelijke Sense Training Speciale Eerste Hulpvaardigheden – Xi’an Fourth Hospital

"Opslaan" in de stad van vier ziekenhuizen in uw zijde, eerste hulpvaardigheden en medicatie Gemeenschappelijke Sense Training Speciale Eerste Hulpvaardigheden – Xi’an Fourth Hospital

In de middag van 1 december werd hij uitgenodigd door de SHAANXI acht Jian Group Trade-vakbonden. De vergaderzaal heeft "gezinsmedicatie voor het algemeen zintuiglijke lezingen en de eerste hulpvaardighedenstraining uitvoeren voor de 8e werknemers van SHAANXI ACHT-aankoopgroepen."

De apotheek Liu YUFAN is de apotheker die de tijd van het medicijn in het leven, het gebruik van medicijnen uitlegt en de medicijncontra-indicaties gebruikt. Het richt zich ook op de medicijnselectie van gewone aandoeningen en hoe u medicijnen voor verschillende pati?nten kunt kiezen en u kunt kiezen Medicatie gezond verstand. en bewustzijn van veiligheidsmedicatie.

Dr. Chen Hai Ming voor de anesthesie in detail uitgelegd de reddingsstap van de cardiopulmonale reanimatie, de techniek, vooral de benadrukte de "gouden redding 4 minuten" om het hart- en longherstel te begrijpen, het risico op hart- en longherstel te minimaliseren en Waardevolle tijd voor redding. Vanwege de eigenlijke afdeling Spoedeisen, leidde Yu Quan, de anesthesist Yu Qi de scène om deel te nemen aan de trainingswerkers om de simulator uit te voeren, iedereen te leiden, om ieders houding, stap, kracht, methode, enz. Te helpen de deelnemers te corrigeren in voorkomend geval de interne noodhulpkennis en de juiste behandelingsmethode onder de knie. De vrijwilligerservice-trainingsactiviteiten worden volledig bevestigd door het personeel van de acht gezamenlijke groepen van Shaanxi, en iedereen ruilt en bespreekt elkaar en bespreekt, volledig op de hoogte van het belang van correcte medicatie en het verbeteren van noodvaardigheden.

"Emergency Rescue Training" is een van de belangrijkste vrijwilligerservice-projecten in ziekenhuizen. Toekomstige ziekenhuis zal de professionele voordelen van medisch personeel blijven spelen, medische vrijwilligers organiseren om diep in gemeenschappen, schilderachtige vlekken, fabriek, campus, ondernemingen, enz., Te organiseren, Om medische kennis en noodredding voor de vaardigheden van de massa te populeren, gebruikt u praktische acties om praktische dingen voor de massa’s te doen, de vrijwilligerservice te oefenen. Gerelateerd heet woord zoeken :.