[19e nationale · nieuwe visie] Waarom benadrukken het "Great Project" van de heersende partij?

[19e nationale · nieuwe visie] Waarom benadrukken het "Great Project" van de heersende partij?

Vraag: Het 19e nationale rapport wordt voorgesteld om "grote dromen te bereiken en moet een geweldig project bouwen". Wat is het geweldige project? Zhu Lingjun, plaatsvervangend directeur van de partijbouw en het onderwijzen van onderzoeksafdeling van de partijschool van de Communistische Partij van China: het grote project van de bouw van de partij betekent dat onze partij diepgaand is, het grote project van strikte behandeling van de partij, dat is om te zeggen om het nieuwe grote project van de constructie van de partij te promoten.

Dit geweldige project is bewezen en de geschiedenis zal blijven bewijzen dat het leiderschap van het feest zal worden overgelaten om de grote opwekking van de Chinese natie te realiseren. De Chinese communistische partij moet altijd een pionier worden, nationale wervelkolom, moet altijd een sterke marxistische heersende partij worden, moet altijd te moeilijk zijn. In een nieuwe historische context moet de Chinese Communistische Partij allerlei factoren uitsluiten die van invloed zijn op geavanceerde aard en zuiverheid, en voortdurend het politieke leiderschap van de partij, gedachten te vergroten, de gedachten aan de macht, de massa’s en sociale aantrekkingskracht, en altijd de vitaliteit en een sterke gevecht onderhouden.

In het nieuwe tijdperk moet de constructie van de partij nieuw weer hebben, nieuw als nieuwjaar, we moeten blijven houden aan en het uitgebreide leiderschap van de partij te versterken, te voldoen aan het feest moet het feest beheren, strikt het feest, hecht aan de partijen Langdurige governancecapaciteit, geavanceerde, pure constructie is de hoofdlijn.

Gevolgd door de drie basisvereisten is dit het principe van politieke constructie als een creatief, met een stevige ideale overtuiging, om altijd de creativiteit, enthousiasme en initiatief van de partij te verbeteren. Versterken altijd de politieke constructie van de partij, ideologische constructie, organisatorische constructie, bouwstijl, discipline-constructie en plaats de systeemconstructie overal, en Perseve de anti-corruptiestrijd.

Dit is het patroon van "5 + 2" van de constructie van de partij.

Vraag: De eigen constructie van de partij is gerelateerd aan de vooruitzichten en het lot van de uitspraak. Wat is de situatie? Hao Lixin, Dean van het MaxIst College of Renmin University, heeft altijd moeilijkheden en uitdagingen geconfronteerd in het proces van transformeren van de revolutionaire partij in een heersende partij.

Van de processen van het socialisme met het socialisme met Chinese kenmerken, vooral in het proces van het socialisme in het nieuwe tijdperk, kijkt het voor nieuwe uitdagingen, nieuwe moeilijkheden.

Nu, nu geconfronteerd met een proces van het leiden van het Chinese volk tot de eerstehonderd jaar worstelen, we staan ??voor drie belangrijke veldslagen, een gevecht is een crisis in het voorkomen en oplossen van een grote crisis, een uitbarsting van crisis; tweede gevechten leidt de mensen van het land om van armoede af te komen en naar dit land te vallen; de derde strijd is hoe ze milieuvervuiling moeten verhelpen en het milieuvervuiling verminderen.

Deze drie hardbestrijding is een serieuze uitdaging die we de komende jaren de eerste honderd jaar doelen bereiken. Bovendien, van het strikte bestuur van de partij, moet het feest het feest beheren, altijd op de weg. In dit proces is de strijd tegen corruptie nog steeds grimmig. Vraag: Het 19e nationale rapport zet de politieke constructie van de partij eerst. Waarom is zo gestrest? Zhou Shuzhen, een hoogleraar van de afdeling Party History of Renmin University of China: Het politieke partnerschap van de politieke organisatie rond het staatsregime zal de politieke activiteiten rondom de staatskracht, het partijregime en deelnemen aan de politieke activiteit. Terwijl de heersende partij in hedendaags China, moet de Chinese communistische partij de politieke constructie van de partij in de eerste plaats plaatsen, omdat de politiek is om economische, sociale en culturele aspecten te bepalen. Sun Yat-Sen zei dat de zogenaamde politiek is om iedereen te beheren.

Beheer van iedereen, er is een gedachte, er is een theorie, er is een begeleiding, er is een politiek toegangspunt. Zet daarom de politieke constructie van de partij in de eerste plaats, dan de constructie, discipline constructie, integriteitsconstructie en de volgende constructie.