Studenten "Sanxiang township" Sprapping K226-treinen meer dan 40 uur, nemen het initiatief om hulpmaterialen te helpen distribueren

Studenten "Sanxiang township" Sprapping K226-treinen meer dan 40 uur, nemen het initiatief om hulpmaterialen te helpen distribueren

   China Youth Network Beijing 22 juli (Reporter Li Huashi Trainee Reporter Jiang Yujun) "K226 treinaanvragen Emergency Rescue" "Stop 40 uur van K226 Trein ingeluidd in de benodigdheden … een zeldzame regenbui en vloedramp, laat deze treinen staan ??als gevolg van regen de hete zoektocht, het aantrekken van de aandacht van de mensen van het hele land. In deze trein is er een groep "Three-Way Hometown" -student die naar voren komt, deelnemen aan de hantering en distributie van drie partijen reddingsmaterialen en de stewardess bij te staan ??om de volgorde van de auto te onderhouden, de Passagiersemoties, tonen de verantwoordelijkheid van hedendaagse studentenhorloge.

  Op de ochtend van 19 juli, de Summer Social Practice Team "Happy Sports Pad Your Peer" Summer Summer Summer Summer Social Practice Team is bereid om naar Luoyang Social Practice te reizen. Regen, die niet aan deze trein kan denken, zal stoppen door regen na meer dan 7 uur. " De spelers helpen de stewardess om reddingsmaterialen uit te geven.

Het praktijkteam is voor de kaart 5 uur ‘s middags in de middag, K226 Treinen moeten alleen al snel uit Zhengzhou-station gaan, ze moeten stoppen in het station van het ijzeren kachel, dat meer dan 40 uur heeft.

Toen de eerste partij materialen op 20 juli arriveerden, namen de praktische teamleden zich en namen het initiatief om contact op te nemen met de treinbevoegdheid om voedsel en water te sturen en de passagiersemoties te sussen.

  De eerste batch van reddingsvoorraden arriveerden rond 20.30 uur op de 20e, toen de stewardess van het zijstation verhuisde, gaf eerst de ouderen en kinderen. Op dit moment heeft iedereen meer dan 27 uur gewacht, en sommige passagiers zijn begonnen met enthousiast te worden.

Het praktijkteam bezorgde dat er tijdens het uitgifteproces problemen kan zijn en neem dan actief contact op met de stewardessen, deelnemen aan materialenafhandeling en distributie.

  "In die tijd communiceerde ik ook met de stewardess, hoe kwam het een geschikt uit, waarvan een paar auto’s eerst worden verzonden, en ik zal het sturen.

"Het praktijkteam leidt de leraar Wang Zhen die de verslaggever vertelt die na het passeren van de passagierspanning," 1 stewardess uitgereikt, de 2 studenten aan de achterkant zijn om ervoor te zorgen dat de materialen succesvol zijn en de auto-orde behouden.

Tot de 21e ‘s ochtends hielpen de spelers te betalen na de tweede batch reddingsmaterialen, en iedereen kan in principe iets op de trein eten.

De spelers hielpen de reddingsmaterialen aan. Het oefenteam is voor de kaart van 21 juli, de derde partij reddingsbenodigdheden arriveren, en veel eten en water zijn genoeg om alle passagiers te eten.

Oefen spelers namen de bus en bewogen hun materialen van buiten naar de auto, groot, klein, geknuffeld, verhoogd, niemand schreeuwt.

Na de overdracht van materialen helpt iedereen alle vluchtdoeken om opnieuw te distribueren en helpen bij het ophalen van die angstig passagiers.

  "Omdat er meer dan 48 uur verblijf is, zijn passagiers opgewonden, en onze studenten hebben de vluchtbewoners geholpen om passagiers op te halen, en ze helpen ook om de volgorde van de scène te handhaven." Leraar Wang Zhen De prestaties van de kinderen Wang Zhen de prestaties van de kinderen aangeraakt omdat ze geen klacht van begin tot eind hebben, en het is optimistisch en zal worden gedeeld. De eerste student Weng Dawei nam deel aan de "Sanxiang", ik ontmoette zo’n onvergetelijk ding. Als lid van het team zei hij dat "het is een vrijwilliger", bereid om het initiatief te nemen om deel te nemen aan het team, hoewel de spelers heb geen dag gegeten, maar ik voel me erg de moeite waard. Weng Dawei zei: "Het grootste gevoel staat voor dit gevaar, Chinese mensen kunnen verenigen, hoewel er wat kleine wrijving zijn, kunnen de meeste Chinezen nog steeds verenigd zijn.

"Volgens hem zullen de spelers hun eigen orthoties aan anderen delen. Er zijn ook enkele passagiers om hun eigen voedsel uit te halen, wanneer ze niet genoeg zijn, bereid om andere passagiers te geven. De spelers hielpen de reddingsbenodigdheden aan. Oefen team De aardbeving zei Reporters dat passagiers meer dan 40 uur vastzaten, en de studenten in het praktijkteam streven ernaar om diegenen te helpen die onbekende medewerkers zijn, wachten tot de tweede batch, de derde partij materialen. "Toen de auto, nog steeds niet dankbaar.

"Op dit moment is het praktijkteam overgebracht naar een hotel in de buurt van de grond.

"Als de toestand het toelaat, zullen we doorgaan met reizen naar Luoyang County, Fuyang County, om sporteducatie uit te voeren, de sociale praktijk ‘Sanxiang’ te voltooien." Wang Zhen zei.