[100 Instant Mensen zeggen honderd jaar] 1971, vijf sterren rode vlag stijgt in de Verenigde Naties

[100 Instant Mensen zeggen honderd jaar] 1971, vijf sterren rode vlag stijgt in de Verenigde Naties

Op 25 oktober 1971 resulteerde de 26e United Nations Algemene Vergadering in een overweldigende meerderheid door resolutie 2758, de Volksrepubliek werd hersteld aan alle legitieme rechten van de mensen in de Verenigde Naties, en verdrijf onmiddellijk de Taiwan Kuomintang-autoriteiten van alle instellingen van de Verenigde Naties.. Op 1 november werd de vijfsterrenrode vlag van de Volksrepubliek China eerst opgestaan ??in de Verenigde Naties. Dit is een grote overwinning van het Chinese diplomatieke front. Vanaf de dag van zijn vestiging is de Volksrepubliek China de enige legitieme regering van het hele Chinese volk. Vanwege de obstructie van de Verenigde Staten is de Volksrepubliek China echter bezet door de Taiwan National Party-autoriteiten.

Na de oprichting van New China heeft de Chinese overheid altijd gewerkt voor de hervatting van New China in de wettelijke rechten van de Verenigde Naties. Op 15 november 1971 woonde de Chinese delegatie na het herstellen van de legitieme zetel van de Verenigde Naties voor het eerst de hele vergadering van de 26e sessie, omringd door verschillende verslaggevers.

Xinhua News Agency-afbeelding werd gehouden in september 1971 en gehouden in de algemene assemblage van de zesentwintigste naties. Sinds 18 oktober zal de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties een felle debat uitvoeren in de hervatting van de Volksrepubliek China op representatieve rechten van de Verenigde Naties. Op 25 oktober stemde de 26e United Nations Algemene Vergadering, de Conference Hall van New York United Nations meteen koken, donderend applaus en gejuich hebben een golf van een golf, die eindeloos is. Nieuws Media Review: "China is in het geval van zichzelf, en is fundamenteel veranderd door tweederde van de Verenigde Naties.

"De delegatie van de Volksrepubliek China woonde de hele vergadering bij van de 26e zitting van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties op 15 november 1971, die van harte welkom was.

In 15 november woonde de delegatie van de Volksrepubliek China de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij.

Op 23 november werd de Chinese vertegenwoordiger van de permanente leden van de Raad voor het eerst bijgewoond in de Raad. Sindsdien, als China, het permanente gedrag van de Verenigde Naties van de Verenigde Naties, in de Verenigde Natiesorganisatie, om het Charter van de Verenigde Naties te bereiken, de wereldvrede te behouden, de vrienden en samenwerking in alle landen te versterken en hun eigen niet-aflatende inspanningen te bevorderen.

Planning: Zhou Hongjun Supervisiesysteem: Zhu Yonglei An Zhanxiang Coordination: 子 莹 文 文: Wang Ying Design: Fan Shanshan Referenties: "De geschiedenis van de Communistische Partij van China" "100e partijgeschiedenis in de literatuur" Het Xinhuanet News Center produceerde [ Klik op de volgende foto om meer eerdere beoordeling in] te voeren.