Versterken de substantie van de commutatie en parole-zaak

Versterken de substantie van de commutatie en parole-zaak

Oorspronkelijke titel: Versterking van de factualisatie van de commutatie van de commutatie, deze krant, Peking 8 december (verslaggever Qi Wei) Commutatie, de vrijstelling van de parole is te afhankelijk van de materialen van de strafman, en vele gevallen zijn in de vorm, het ontbreken van het gebrek aan van effectieve middelen, er zijn de belangrijkste feiten niet gevonden, sommige valse bewijsmateriaal is het verbeteren … Om de instructie te verbeteren, verdiepen het Hoblind-systeem de hervorming van de implementatiesysteem, het Hoogste People’s Court en de Procurator van de Allerhoogste People’s Ministerie van openbare veiligheid, rechtvaardigheid op de 8e in PEKING-adviezen over het versterken van de vervanging van intensieve inspiplinaire, pseudo-oefenzaken (hierna "meningen" genoemd). De commutatie, de valse release is een belangrijk onderdeel van het penale implementatiesysteem van mijn land. In de afgelopen jaren heeft de centrale overheid een reeks gerechtelijke interpretatie en normatieve documenten ge?ntroduceerd, een reeks institutionele mechanismen, zoals recordrecensies, tourforatoraat en strikte specificaties voor commutatie en parole werken.

Tegelijkertijd heeft de commutatie, de handling-zaak, nog steeds problemen met de functionele functie van relevante organen, en de effecten van substanti?le proefeffecten.

Het is duidelijk dat "meningen" 20 zijn, van nauwkeurig de basisvereisten vastpakken, strikt de fysieke omstandigheden herzien, waardoor het behuizingwerkmechanisme effectief versterken en krachtig de vier aspecten van toezicht en begeleiding en werkgarantie versterken, de commutatie, de commutatie, de voordelige zaak van essenti?le vereisten voor substantie.

"Hoe te beoordelen of de crimineel geen berouwprestaties heeft, is de sleutel en moeilijk te oefenen in de praktijk." Vice-president van de allerhoogste juridische reis, zei, volgens "meningen", het moet niet alleen de objectieve transformatie van criminelen herzien , maar ook meer aandacht besteden aan het beoordelen van decennia of de criminelen subjectief zijn voor regressief, en of ze de ernstige sociale gevaren veroorzaakt door hun eigen misdaad echt erkennen. Door uitgebreide investeringen van strafbare misdaden, subjectieve kwaadaardige, gevangenis, onderworpen aan verschillende criminelen in de commutatie, kookplaten, afhankelijk van de situatie, om het criminele beleid van Rheecession beter te implementeren. In reactie op problemen zoals de commutatie, zijn de kookpakjes eenvoudig in het formulier, "meningen" geven duidelijk specifieke bepalingen aan de proef van de proeffunctie, het verbeteren van het verificatiesysteem, waardoor het onderzoek van het rechterlijk onderzoek effectief uitoefent, en versterken de rol van de proeffunctie van de proef.

"Dagelijks Guangming" (09 december, 2021) (Editor: MAI Wenxiong, Deng Nan) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.