Yongping, YongPing: Kwartjabloon voor het cultiveren van de Chinese nationale gemeenschap

Yongping, YongPing: Kwartjabloon voor het cultiveren van de Chinese nationale gemeenschap

Qu yi dorp.

De Chinese tijger van het volk zal voldoen aan de goederen die geen geld hebben, en Yang-fan is erg drukkend.

"Nadat de Walnut Business Association de zaak heeft geleerd, MA Jongning, de secretaris van de partijtak van de Associatie, heeft onderhandeld om de zaak op te lossen.

Ma Yongning is een kader van het Justice Bureau of Yongping County, en het Prestige is hoger. Onder hem beloofden de operationele huishoudens om Yang-fan verder te laten gaan in kwarta, en zal het aanrecht blijven betalen, het hart zal ontspannen, Geld opnieuw. "Yang-fan was erg aangeraakt. Na drie jaar hard werken, maakte hij ook alle achterstallige hechtenis van het bedrijfsgezin.

Deze kwestie werd later een Amerikaans gesprek, integriteitstolerantie werd ook een criterium voor de gemeenschappelijke voogd van QU. Tegenwoordig is Yang-fan in Qu Zhang An, en het begint ook steeds meer met iedereen. Help bij Help: Zelfs als een kilogram ook de identiteit van alle etnische groepen aan het grote moederland, de Chinese natie, de Chinese cultuur, de Chinese Communistische Partij, en het socialisme met Chinese kenmerken, is, is de hoeksteen van het Chinese nationale gemeenschapsbewustzijn. In de vroege dagen van de epidemie werd besloten om spontane dorpjes te pleiten om walnoten aan Hubei-personeel te doneren. "Eén pond is niet te klein, één ton is niet te veel." Merk op de grote luidspreker, na de WeChat Group is uitgegeven, de dorpsbewoners zullen actie ondernemen, of dragen, of zetten of rijden, spontaan de walnoten vervoeren naar het dorpsactiviteitsplein. Ma Lin zag dat er meer dan twee of drie tonnen donaties waren, vooral voor hem om te bewegen, een 80-jarige oude man gekraakt, beefde met een kilobutinatie.

"Mijn familie is maar zo veel, wees niet minder!" Zei de oude man.