Versnelde digitale transformatie Peking Siyi Nieuwe Energie User Experience Center Official

Versnelde digitale transformatie Peking Siyi Nieuwe Energie User Experience Center Official

  Op 16 oktober 202, Peking Siyu New Energy User Experience Center Officieel geopend, Nieuw Baohaus-stijl Eenvoudig ontwerp, uitgebreid serviceslint en interactieve ervaring, waardoor mensen een prachtig plezier en aangename waardeervaring geven, deze markering in het proces van het betreden van de nieuwe energieauto Gouden tien jaar, Si Wei’s nieuwe energie is een solide stap door digitale transformatie van gebruikers.

  Siyi is een nieuwe joint venture -gebruiker die is gemaakt door Jiang Automobile Group en de Duitse Volkswagen-groep, die hecht aan het merk "Born, ik durf, anders", gebaseerd op globalisering, jong, ecologisch merkgen, is toegewijd aan het bouwen van de waarde van " plezier "kerngebruiker. Aangezien de Z-generatie geleidelijk de hoofdkracht van het autoverbruik werd, zijn traditionele 4S-winkelmodellen steeds meer uitdagingen tegengekomen, en het concept van "nieuwe retail" wordt ook verhoogd.

SIYU Nieuwe energie heeft vorig jaar het programma "Dream Partner" in de Guangzhou Auto-show uitgebracht, zal een nieuw ecosysteemcentrum bouwen als de gebruikerservaring.

  In tegenstelling tot de traditionele 4S-winkel, is het Siyu New Energy User Experience Centre ontworpen rond "goede ervaring" is meer als een begaafde ster na het uitwerken, een feestje, chatten, niet alleen een auto, een auto-site kopen.

In het gebruikerservaringcentrum kun je naar het koffiepunt gaan om heerlijke koffie te proeven, een moment te genieten; je kunt over vrienden praten, praten over chatten; je kunt ook naar de auto gaan om een ??rijke entertainmentfunctie te ervaren, films te kijken , Hetzelfde valt niet.

SIYU Nieuwe energie hoopt dat het gebruikerservaringcentrum een ??plaats kan worden waar gebruikers vrienden verzamelen, en de beurzen van de site, wordt een onmisbaar onderdeel van het leven.

  Op de auto is het Siwei New Energy User Experience Center gehumaniseerd en transparanter. Gebruikers kunnen een proefrit maken via de Siwei Nieuwe Energy Applet of Offici?le APP, en gaan naar het lokale gebruikerservaringcentrum om meer te weten te komen over productinformatie en prijzen, preferenti?le beleid. Siyu Nieuwe Energie heeft ook een meeslepende scène van meeslepende scène gevestigd: V2L Externe ontlading App Car Control Display Area, Trend Nail Experience Zone, gemaakt "Vehicle-User-Service-Service" perfecte gesloten-lus-ervaring.

  Als een sterproduct van Siwei New Energy, een nieuwe generatie intelligente pure elektrische SUV Siwei E40X en High-Energy Pure Electric Coupe Siyu E50A werd natuurlijk de focus van het gebruikerservaringcentrum. Als het vlaggenschipmodel, E40X en E50A, het vlaggenschipmodel, E40X en E50A op SUV- en automodellen, die de koningsstijl op hetzelfde niveau tonen. Als het enige niveau van pure elektrische SUV’s die de L2 + hoogwaardige intelligente hulpfunctie nemen, zal E40X de technologie verbeteren om de toekomst te leiden.

BO XUNFEI SMART STEM SYSTEEM + HUAWEI WISDOM ECOLOGIE, verbetert de smart cockpit-ervaring met een nieuwe hoogte en wordt de voorkeurskeuze voor "Wetenschap en Technology House"; Als u de voorkeur geeft aan sport, snelheid, prestaties, zal SIYU E50A u tevreden maken.

Tailgate Coupe Design, Zero Honderd versnelling, 530km lange levensduur van de batterij, van buiten bewegende atmosfeer, de eerste pure elektrische coupe van jongeren.

  .