Zhongan Online Huangshan-kanaal is gewond Huangchai-machine wijsheid om de politie te helpen de handen aan te sluiten om te bellen

Zhongan Online Huangshan-kanaal is gewond Huangchai-machine wijsheid om de politie te helpen de handen aan te sluiten om te bellen

  Om 19 uur op 17 november, Huangshan Scenic Area Public Security Bureau Huangshan Nanmen Police Station ontving een politiebureau dat onder een bushalte op de parkeerplaats van de nieuwe nationale lijn van de schilderachtige plek, vond ik een gewond wild dier in rouw . Bel, vraag de politie om te helpen. De politie van het politiebureau ging samen naar de scène. Na het bekijken werd het na de site bevestigd, de dieren in het wild was Huang Ran, en de nationale drie beschermde dieren, provincie Anhui-provincie secundaire beschermde dieren, de huidige gele Lazer Links voorbeen heeft voor de hand liggende gewonde sporen .

Volgens de situatie ter plaatse beoordeelden de politie voorlopig dat het gele triades van de honger letsel zal lopen, maar vanwege de angst voor de menigte verstopte hij zich in de bus onder de bus en stuurde hij een reddingssignaal. De politie kwam meteen in contact met Hu Jun, de directeur van het centrum van het Wildlife Ambulance, en sprak over de verwonding van Huangjing. Hu Jun aanbevolen aan het reddingscentrum om een ??professionele behandeling te ontvangen. De politie keek in de nacht naar het South Wildlife Ambulance Center, en de gele rivier werd op de juiste manier geplaatst na het personeel van het personeel bijna een uur.

"Deze gele driaten kunnen de linker voorste voetbreekbreuk zijn die wordt veroorzaakt door het foerageerproces.

Onder de zorgvuldige zorg voor het medisch personeel is er geen probleem, en het is nog een tijdje nodig om eraan te komen. Hu Jun zei. Het Public Security Bureau van Huangshan heeft de massa’s herinnerd. Als je wilde dieren tegenkomt, neem dan tijdig contact op met de bospolitie, laat wilde dieren terugkeren naar de natuur om een ??harmonieuze en prachtige ecologie Huangshan te bouwen. (Wen: Wang NAUP: huishoudens).